Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

DUB PISTOLS LIVE

DUB PISTOLS (UK)

14/08/2013

Παπαρουνα Beach Bar Ακτή Ζωγράφου, Χαλκιδική

LIVE
WORSHIPPING THE DOLLAR TOUR - SUMMER EDITION

Οι Dub Pistols επιστρέφουν στην Ελλάδα 10 μήνες μετά τις εκρηκτικές εμφανίσεις τους για να μας παρουσιάσουν για πρώτη φορά ένα best of live set στα πλαίσια των εορτασμών για τα 5 χρόνια της Love Light Productions.
Ένα πάρτι που θα ξεκινήσει από τις 18.00 και θα κρατήσει μέχρι τις πρωινές ώρες...


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Λίγα λόγια για τους DUB PISTOLS : 
Οι Dub Pistols είναι μια dub και big beat μπάντα της Μεγάλης Βρετανίας και ιδρύθηκαν το 1996 από τον Barry Ashworth, θρύλοι στην urban σκηνή της Βρετανίας και λατρεμένοι των hip hop fans λόγω των εξαιρετικών rap φωνητικών του T.K. Lawrence.
Tο δισκογραφικό τους ντεμπούτο πραγματοποιήθηκε από την Concrete Records, σημαντική υπήρξε η κυκλοφορία του LP Six Million Ways To Live από την Distinktive Records, καθώς και το πιο πρόσφατο Rum n Coke που κυκλοφόρησε το 2009. Οι Dub Pistols έχουν κάνει πολύ επιτυχημένα mash-ups για τον Μοby, τους Limp Bizkit, τον Ian Brown, τους Korn και τον Bono μεταξύ άλλων.
Επίσης έχουν υπογράψει την μουσική για πολλές ταινίες συμπεριλαμβανομένου και του Blade 2, Bad Company και Mystery Men.
O Barry Ashworth επίσης γράφει μουσική για πολλά παιχνίδια του Playstation και έχει κάνει remixes για καλλιτέχνες όπως Atomic Hooligan, DJ Love, Myagi κ.α...

Fink - Warm Shadow


Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Οι Minor Project στο Φλαbaraki ! ! !

Οι μοναδικοί  Minor Project για πρώτη φορά στην Κορινθία, στο Φλαbaraki ! ! 
Οι Minor Project ταξιδεύουν στο Φλαbaraki για να μοιραστούν μια ατμοσφαιρική βραδιά, για μία και μοναδική εμφάνιση στο Λουτράκι.

Κάποτε ξεκίνησαν για να διώξουν εκείνο το μαύρο που ξυπνά το βράδυ και παραμένει ζωντανό όσο η καθημερινότητα του δίνει πνοή. Συνέχισαν με ασήμαντες, αλλά χρωματιστές πινελιές στο πρόσωπο εκείνων που αποτέλεσαν έμπνευση, σκοτεινή ή μη. 


Από τη Μαρία Πολυδούρη και το «Carrying Your Pain Could Be My Greatest Happiness», μέχρι τον αγαπημένο τους Μάνο Χατζιδάκι και την «Οδό Ονείρων»… τις τότε ιστορίες του Διονύση Σαββόπουλου και τη σημερινή, δική τους εκδοχή της αγγλόφωνης ελληνικής μουσικής. Μετά από ενάμιση χρόνο κυκλοφορίας του πρώτου τους δίσκου «In Colors» από την Antelma Music (www.antelmamusic.com) του Στάθη Δρογώση και πολλές εμφανίσεις στην Αθήνα και την επαρχία, οι Minor Project συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, γεμάτοι χρώματα και αρώματα με χατζιδακικές καταβολές, πατώντας γερά στην πιο σύγχρονη εκδοχή της ποπ ευαισθησίας.

Οι Minor Project (www.minor-project.com) είναι οι Ευστάθιος Χρ. Δράκος, Γιώργος Κολοκυθάς, Μαρία Καρέτσου, Αλέξανδρος Μπαλτάς και Βίκτωρ Φορλίδας.


Σάββατο 10 Αυγούστου 2013
Παραλία Φλάμπουρο / Λουτράκι
Κρατήσεις / πληροφορίες : 6949 202470 , 6948261212
Ώρα Έναρξης : 21:00
Είσοδος Ελεύθερη 

Περισσότερα: MINOR PROJECT live @ Φλαbaraki | E-Radio.gr Agenda