Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

DESIGN LAB II

Αν το πρώτο Design Lab@Thessaloniki τον Φεβρουάριο επιβεβαίωσε την έντονη σχέση της Β. Ελλάδας με το design και τις εφαρμογές του, η δεύτερη διοργάνωση, το Σάββατο 1 Οκωβρίου, αποτελεί και πάλι σημείο αναφοράς για αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστές μα και end users/επαγγελματίες. Ανάμεσα στη ΔΕΘ και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου- το Designlab κατακτά μια μόνιμη θέση στο ημερολόγιο της Θεσσαλονίκης και γίνεται θεσμός .


Το πρώτο Design Lab@Thessaloniki επισκέφθηκαν συνολικά 1153 επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Ο πήχης τοποθετήθηκε εξαρχής ψηλά. σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις, το δεύτερο Design Lab@Thessaloniki έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάει ακόμη καλύτερα και να αποτελέσει –παρά το γενικότερο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον- καταλύτη θετικών εξελίξεων μα και σημείο συνάντησης για τις σημαντικότερες και πιο δραστήριες εταιρείες υλικών, επίπλων ή αντικειμένων design με επιχειρηματική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα (ή/και τα Βαλκάνια).
Στον ατμοσφαιρικό, industrial χώρο της Γ’ Αποθήκης και φέτος τον Οκτώβριο ελάτε να δούμε μαζί από κοντά τις εξελίξεις που αφορούν σε κάθε εφαρμογή του design (αρχιτεκτονικό, interior και industrial) μα και να αναδειχθούν οι σημαντικότερες νέες του τάσεις σε υλικά, έπιπλα και αντικείμενα design/αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου