Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

K.BHTA+TAREQ

EΝΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ!

 Πέμπτη 24 Νοεμβρίου

 
Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, το Γκαζάκι υποδέχεται στα decks του, έναν από τους μεγαλύτερους εκπροσώπους της ελληνικής electronica: τον Κ.ΒΗΤΑ για ενα μοναδικό dj set. Μαζί του θα μοιραστεί τα decks ο Tareq, σε ένα πάρτυ που θα μείνει αξέχαστο!
Ο Κωνσταντίνος ΒΗΤΑ, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος Στέρεο Νόβα, έχει παρουσιάσει μια αξιόλογη πορεία, έχοντας ο ίδιος στο ενεργητικό του πολλές προσωπικές δουλειές στην δισκογραφία, αλλά και έχοντας γράψει μουσική για παραστάσεις και ταινίες. Πρόσφατα δημιούργησε και το side project «Rolla Scape» κυκλοφορώντας το ομώνυμο album στο οποίο κινείται σε πιο dance μονοπάτια.
O Tareq, συστήθηκε στο κοινό με την πρώτη σόλο δουλειά του «Cocoon», η οποία πήρε πολυ καλές κριτικές απο κοινό και δημοσιογράφους, στην Ελλάδα αλλα και το εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με πολλά αξιόλογα ονόματα της ελληνικής αλλα και διεθνούς δισκογραφίας και αυτήν την στιγμή θεωρείται από τα πιο ανερχόμενα ονόματα της ελληνικής electronica.


ΠΟΤΕ: Πέμπτη 24 Νοεμβρίου
ΠΟΥ: Γκαζάκι, Τριπτολέμου 31, Γκάζι
ΕΙΣΟΔΟΣ: Δωρεάν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου