Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

APERITO the Band

APERITO the band!


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΝ

APERITO στοWine Bar `Leone Vista`
Το Wine Bar `Leone Vista` στο Ωραιόκαστρο φιλοξενεί κάθε Κυριακή τους APERITΟ. Με ήχους από Κούβα, Μεξικό, Βραζιλία αλλά και latin διασκευές ελληνικών τραγουδιών δημιουργούν μία ωραία ατμόσφαιρα για όσους θέλουν να περάσουν ένα χαλαρό κυριακάτικο απόγευμα.
Wine Bar `Leone Vista`
Λεωφ.Θεσσαλονίκης 64 – έναντι ΟΑΕΔ
Τηλέφωνο κρατήσεων 2310 698858
Είσοδος ελεύθερη – ώρα έναρξης 20:00

APERITO στο La place mignonne
Η μουσική παρέα των APERITO εμφανίζεται κάθε Δευτέρα στο Bar Restaurant `La place mignonne` στην Εθν.Αμύνης 4 απέναντι από τον κινηματογράφο Αριστοτέλειον. Για τους λάτρεις και μη της latin μουσικής, οι APERITO παίζουν και τραγουδούν τραγούδια από την Κούβα, το Μεξικό, την Βραζιλία και φυσικά δικά τους τραγούδια από την μέχρι τώρα δισκογραφική τους πορεία.
Ώρα έναρξης 22:00
Τηλέφωνο κρατήσεων 2310 288354
Είσοδος Ελεύθερη

 
APERITO the band!
Η μπάντα APERITO είναι το αποτέλεσμα της μουσικής σύγκλισης τριών πολύπειρων μουσικών: του Δάνη Κουμαρτζή, της Λίνας Βλαχίδου και του Τιμόθεου Χιλλ. Δείχνοντας ξεκάθαρα την προτίμηση τους στον γήινο ήχο των φυσικών οργάνων και εμμένοντας σε ελληνικό στίχο, συνθέτουν μουσική με latin-jazz επιρροές.
Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο `το πράσινο album` είναι εδώ να γεμίσει με φρέσκες μουσικές ιδέες και αισιόδοξη διάθεση την καθημερινότητα σας. Πρόκειται για μία αυτόνομη παραγωγή υψηλών ευρωπαϊκών standards που έγινε πραγματικότητα χάρη στη συμβολή της εταιρίας iRec Music Productions και του δημιουργικού ατελιέ της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου