Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Ο Τονίνο Καροτόνε στο θέατρο Ακροπόλ

O εκκεντρικός βάσκος καλλιτέχνης με το τσιγγάνικο ταμπεραμέντο και τις punk καταβολές, επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από ένα χρόνο απουσίας, για να χαρίσει στο κοινό του δύο ξεχωριστές βραδιές.
Ο κύριος με το εκπληκτικό κοστούμι, το γκραν χτένισμα και το κουτσαβάκικο καπέλο, είναι ένας αυθεντικός εκφραστής της σύγχρονης λαϊκής μουσικής που φέρει το πνεύμα του δρόμου, με χιούμορ και έκδηλη κοινωνική ευαισθησία. Τα τραγούδια του αποπνέουν κάτι το παλιομοδίτικο μα και εξόχως διασκεδαστικό και οι στίχοι του είναι συχνά ειρωνικοί, σαρκαστικοί ή ακόμα και σουρεαλιστικοί. Στη μουσική του, συνδυάζει με εξαιρετική μαεστρία στοιχεία από punk, ska, reggae, latin, rock αλλά και από την Ισπανική, Ιταλική, Γαλλική, και Μεξικάνικη λαϊκή μουσική.

Η καλλιτεχνική και ανθρώπινη ευαισθησία του γνωστού μας performer, καταγράφεται στον πρόσφατο δίσκο του, “Ciao, Mortali!” («Γεια σας θνητοί!») , όπου το χιούμορ του εξοπλίζεται με ακόμα πιο ισχυρή μουσική και αγκαλιάζει ροκ, φλαμένκο, τάνγκο, ιταλική ποπ και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς...
Προπώληση εισιτηρίων:
Στοά Πεσμαζόγλου - Πανεπιστημίου 39 Τηλ.: 210 7 234567
www.ticketservices.gr
Θέατρο Ακροπόλ, Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα  ΤηΛέφωνο: 2103643700, 2103608666

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου